Retardatii – partea 1

Vreau sa incep o noua serie, posturi mult mai scurte decat scriu de obicei. Tinta: prostia umana si cum oamenii prosti, retardati, cretini, idioti, tampiti, etc ne tin pe loc.

Primul post, o chestie recenta si mult comentata: o masina “self driving” de la Uber a omorat un “pieton”.

Da, e nasol, a murit cineva. Mai nasol e altceva insa, testele cu masini care se conduc singure au suferit enorm, vor fi intarzieri, lumea critica masinile autonome. Asta e marea problema. Am vazut video-ul in care se intampla toata tarasenia. Nu e deloc placut, faptul ca cineva a fost omorat e regretabil. Insa ce s-a intamplat de fapt: o femeie cretina practic s-a sinucis. Daca treci prin loc nepermis fara ca macar sa te asiguri de ce mama naibii trebuie sa sufere cine te loveste?

Bonus numarul 1: era noapte si cretina retardata a trecut printr-o zona umbrita.
Bonus numarul 2: era imbracata in culori inchise.

Sunt convins ca 99% din soferi n-ar fi putut evita accidentul. De asemenea sunt convins ca o masina autonoma va putea evita accidente din astea pe masura ce tehnologia evolueaza (camere infrarosu, senzori mai peformanti, putere de procesare mai mare, software mai bun, etc). Insa daca treaba asta opreste testele e nasol. Cum ar fi daca de fiecare data cand un cretin se arunca in fata unui tren s-ar opri toate trenurile din lume?

Stiu, sunt un insensibil. Asta e, toti avem defecte, unii suntem insensibili, altii suntem cretini.

Leave a comment